LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
15-10-2000: LFC vandt 3-0 over BIF!
Efter en pause på grund af landskampe var det søndag igen tid til Superliga-fodbold. På trods af en pæn placering i ligaen har de sidste 3 uger ikke været ret morsomme for Vikingerne. Først røg vi ud af pokalturneringen efter et forsmædeligt nederlag til B93, og siden blev det til en 0-3 lussing i Silkeborg.

Måske var vi ikke helt så gode, som vi troede? - Ganske vist havde vi i længere tid ligget nummer ét i ligaen, men spillet havde ikke just virket overbevisende f.eks. mod Haderslev og Viborg.

Traditionelt er vores spillere ekstra opsatte, når modstanderen hedder Brøndby eller FCK. Derfor kunne man godt på forhånd have visse forventninger til den TV-transmitterede kamp, selv om BIF virkelig har fået greb om tingene i ligaen efter en sløv start på sæsonen.

Blue Vikings havde i dagens anledning arrangeret hvervekampagne, hvor nye medlemmer fik et godt tilbud, man ikke burde kunne sige nej til. Det blev til over 50 nye medlemmer, som vi håber vil blive glade for deres nye medlemsskab.

Underholdningen før kampen og i pausen blev varetaget af et samba-orkester. Det var meget flot underholdning, og der var en del at kigge på - specielt for de mandlige tilskuere, hvilket også præger billedsiden af dagens kampreferat.

LFC stillede op som følger: Per Fahlström, Morten Petersen (22. adv.), Frank Schoeman, Martin Birn, Ulrich Vinzents, Martin Johansen, Lars Larsen, Stefan Bidstrup, Mikkel Bo Jensen (84. Lennart Lynge Larsen), John Bradley (71. Andreas Havlykke) og Kim Christensen (74. Tobias Grahn). Som det ses var Martin Johansen endelig tilbage igen - for fuld styrke skulle det vise sig!

BIF fik umiddelbart den bedste start med flere forsøg i de første minutter, men det blev LFC, der kom foran 1-0 ved Stefan Bidstrup. Hvilken herlig start, hvor man straks kom til tænke på BIF-kampen i foråret på Lyngby Stadion, hvor LFC også hurtigt kom i front.

Efter 29 minutter var det tæt på udligning, men overliggeren reddede os. 7 minutter senere sås et hårdt Bradley-forsøg, der gik til hjørnespark, men ellers var der ikke de helt store chancer til nogen af siderne i resten af halvlegen.

I anden halvleg kom BIF'erne stormende med 100 km/t, men igen var det LFC, der scorede. Denne gang var det Kim Christensen, der efter en længere scoringspause, kom på tavlen.

Efterfølgende pressede BIF hårdt på for at reducere, men ind ville bolden heldigvis ikke. Efter 24 minutter blev det 3-0 ved John Bradley med et af sine hårde skud, der ramte en BIF'er på vejen ind i mål. Scoringen blev fejret med en ordentlig glidetur på maven hen mod Vikingerne, der gik totalt amok i glædesrus.

Resten af kampen var domineret af Brøndby, men LFC var hele tiden farlig på konstrastød, som desværre blev misbrugt. Ellers var det en fornøjelse at se vores hold i dag. Spillerne leverede en af de bedste præstationer denne sæson. Skal et par spillere fremhæves må det være Martin Johansen og Mikkel Bo Jensen. Johansen var her der og alle vegne, mens Mikkel Bo flere gange tog turen forbi den ene Brøndby-spiller efter den anden.

Nu gælder det om at holde fast i det gode spil. Vores hold har potentialet til noget stort, men vi må altså undgå de alvorlige nedture, som holdet ind i mellem også leverer.

På søndag gælder det AGF i Aarhus, og alle, der har mulighed for det, opfordres hermed til at tage med. Det koster kun 120 kr. for busbilletten!

SJ