LFC Kampe 1998-2000
2. halvår 2000
1. halvår 2000
2. halvår 1999
1. halvår 1999
1998
 ¤ Kun referat
26-11-2000: Lyngby FC vandt 2-1 over AB
Sidste kamp i år 2000 gjaldt AB på Lyngby Stadion. Lad os være helt ærlige: De sidste par uger har bestemt ikke været morsomme for Vikingerne. Vi tabte både til Viborg og Silkeborg, hvilket gav lidt af en nedtur i tabellen. Det er, hvad det er, men meget værre var den uro, der har hersket omkring klubben.

Salget af Stefan Bidstrup gav tilsyneladende stor utilfredshed hos Poul Hansen, ligesom det ikke lader til, Martin Johansen kan blive enig med klub-ledelsen om en forlængelse af kontrakten. Eneste positive nyhed i perioden var Martin Birns kontrakt-forlængelse.

Der var ingen tvivl om, at den tabende part i dagen kamp ville blive sendt ud i dyb krise. AB har skuffet fælt i dette efterår, og nedturen startede for alvor, da LFC vandt 1-0 i Gladsaxe den 27/8. En kamp, hvor AB styrede det meste, og LFC fik bolden i kassen (Tak, Lars Larsen!).

I dagens kamp havde LFC bestemt chancer til betydeligt mere end 2 mål, mens AB ikke fik tilspillet sig de helt store chancer. LFC kom i front på et mål af Kim Christensen, mens AB kort før pausefløjt fik udlignet på et meget flot langskud.

I anden halvleg havde man hele tiden en ubehagelig fornemmelse af, at AB kunne score et heldigt mål og vinde kampen på trods af mega-store LFC chancer. Sådan gik det heldigvis ikke - Johansen scorede sejrsmålet - og vi fik en perfekt optakt til afslutningsfesten og vinterpausen.

Lyngby FC line-up: Per Fahlström, Lennart Lynge, Morten Petersen, Martin Birn, Rasmus Marvits, René Tengstedt (79. Frank Schoeman), Martin Johansen, Lars Larsen, Tobias Grahn (86. Nichlas Hindsberg), Kim Christensen, John Bradley August (62. Andreas Havlykke).

Advarsler: René Tengstedt, Tobias Grahn, Martin Johansen, Kim Christensen.

Til afslutningsfesten blev Mikkel Bo Jensen ganske fortjent kåret som 'Årets Spiller'. Hans karriere har flere gange hængt i en tynd tråd på grund af forskellige alvorlige skader, men han er hele tiden vendt tilbage - til Vikingernes store glæde. Han deltog ikke aktivt i dagens kamp på grund af karantæne.

Nu er der vel kun tilbage at ønske alle en behagelig vinterpause.

SJ