Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
11-07-2000: Lyngby vandt 3-2 over Farum
Efter lørdagens 2-2 kamp mod AB var det allerede tirsdag tid til en ny kamp. Dagens modstander var Farum Boldklub, der spiller i 1. division. At dømme efter forholdene i Farum Park går ambitionerne helt klart efter at rykke op i Superligaen.

Farum Park er kun halvt færdigt, men det tegner til at blive et af landets absolut bedste fodbold-stadions. I Farum kan tingene åbenbart lade sig gøre, og man kan kun ærgre sig over forholdene i Lyngby. Vi har befundet os i den bedste række i omkring 20 år, men stadion-faciliteterne er slet ikke fulgt med tidens krav.

Hvis nogen lokal-politikere fra Lyngby skulle læse dette, opfordres de hermed til at besøge Farum Park. Sådan skal det gøres!

Nå, men tilbage til virkelighedens verden. Lyngby FC stillede op som følger: Carsten Holbek, Lennart Lynge Larsen, Martin Birn, Thomas Andie, Rasmus Marvits, Jimmi Lüthje, Lars Larsen, Jari Pedersen, Nichlas Hindsberg, John Bradley og Mads Junker.

Første chance tilfaldt Junker efter 4 minutter, men det var Farum, der kom foran efter 9 minutter. Lyngbys venstreside så ikke alt for god ud i den situation. Efter denne uheldige start stod der Lyngby på det meste spil resten af halvlegen.

Farum spillede en gang 'norsk' fodbold med alle mand hjemme. Det er ikke altid den type fodbold betaler sig. Først var Jari meget tæt på med et godt hovedstød, hvorefter Bradley på et uhyggeligt hårdt frispark var tæt på at bringe balance i regnskabet. Farums målmand, Emeka Andersen, kunne slet ikke holde bolden, der gik i spil igen, uden det førte noget med sig.

Efter 28 minutter blev der fortjent udlignet ved Hindsberg, og 10 minutter senere blev det 2-1 til LFC ved Lars Larsen på en perle af et langskud. Lars Larsen var godt spillende i den periode og havde 4 minutter senere et nyt langskud, der desværre blev pareret til hjørnespark.

I pausen blev Martin Birn udskiftet med Morten Petersen, Mads Junker med Tobias Grahn og Kim Christensen erstattede Nichlas Hindsberg. 2. Halvleg var dårligt fløjtet i gang før Farum kom på 2-2. Det var absolut ikke lige det, man havde regnet med...

LFC spillede ikke særligt prangende efter Farums mål. Måske var det udskiftningernes skyld? - Der var et par forsøg fra Jari og Grahn, hvorefter Claus Fallentin erstattede Holbek i målet efter 59 minutter. 10 minutter senere kom Mads Junker på banen igen i stedet for Jari. Det er ikke hver dag, en spiller skiftes ind igen....

Efter 74 minutter blev det 3-2 til LFC ved Kim Christensen, hvilket også blev kampen slutresultat. Mod slutningen havde Farum flere gode forsøg, mens Junker fik det sidste forsøg, men skød lige ved siden af målet. 3-2 var et meget godt resultat, når man tager de mange udskiftninger i betragtning.

Næste kamp gælder Bolton WFC på lørdag kl. 14.00 på Lyngby Stadion, hvor der skulle blive gensyn med Claus Jensen. Det burde blive en spændende oplevelse at se et engelsk hold i Lyngby, så vikingerne opfordres til at møde op!

SJ