Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
11-03-2001: HFK Sønderjylland - Lyngby FC (1-3)
I den første kamp i forårssæsonen gik turen til Haderslev, hvor HFK Sønderjylland ventede. Blue Vikings var af sted i 3 fyldte busser, hvilket må betegnes som meget tilfredsstillende. Det blev i det hele taget en meget vellykket tur.

Dagens TIFO var noget så sjældent som en papirflyver-TIFO, som var et hint til striden mellem LFC's ejer Jørn Terkelsen og spiller-agenten Karsten Aabrink.

På forhånd kunne man godt være lidt bekymret for, om vores spillere var ordentlig tændte til kampen. Vi har ofte problemer med 'nemme' modstandere, og sidste gang, vi var i Haderslev, var det faktisk tæt på at gå galt, selv om vi vandt 4-2.

Heldigvis kom det forløsende mål allerede efter godt et kvarter, hvilket satte gang i flot Lyngby-spil, hvor HFK slet ikke kunne være med. Med 2 hurtige Kim C. scoringer efter den halve time, var kampen reelt afgjort.

LFC havde chancer til betydelig flere mål i kampen. Flere gange blev rene direktører brændt af bl.a. Martin Johansen, Andreas Havlykke og Tobias Grahn. I anden halvleg fik HFK ganske vist reduceret, men sejren var aldrig for alvor i fare.

Mål: 16. 0-1 Lennart Lynge, 30. 0-2 Kim Christensen, 35. 0-3 Kim Christensen og 66. 1-3 Per Hamborg.

Lyngby FC line-up: Per Fahlström, Morten Petersen, Frank Schoeman (79. Rasmus Marvits), Lennart Lynge Larsen, Ayeni Bosun, Martin Johansen, Lars Bohinen, Lars Larsen, Nichlas Hindsberg, Kim Christensen (75. Mikkel Bo Jensen) og Andreas Havlykke (70. Tobias Grahn).

SJ
Lennart Lynge og Nichlas Hindsberg
Martin Johansen
Tobias Grahn
Papirflyver-TIFO (1)
Papirflyver-TIFO (2)
Spillerne hilser på hinanden
Morten Petersen i luften
Fahlström på vej frem
Glade Lyngby-spillere efter en scoring
Per Fahlström
Nichlas Hindsberg får sparket væk foran mål
Lennart Lynge forsøger at heade på mål - Kim C. står klar til højre
Lars Bohinen
Andreas Havlykke og Lars Larsen giver bolden op til 2. halvleg
Kim Christensen fældes - ingenting sagde dommeren...
Andreas Havlykke i luft-duel
Frank Schoeman og Lars Bohinen
Martin Johansen tiljubles af Vikingerne
Tobias Grahn på vej mod målet - dog uden held