Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
01-04-2001: LFC og OB spillede uafgjort 1-1
Søndag eftermiddag var det tid til et besøg i Odense, hvor LFC skulle forsøge at hente 3 point for at hænge på i toppen. Blue Vikings var afsted i to busser, og der var desuden flere, der selv kørte til Odense.

Lad det være sagt med det samme, at det ikke blev nogen stor oplevelse - udover en vellykket bustur. LFC kom foran i 1. halvleg men kunne ikke holde føringen. Specielt i anden halvleg var det rystende få chancer, vi fik tilspillet os. Et forsøg i sidenettet og et Mikkel Bo skud over mål var stor set alt, hvad det blev til.

OB vadede i hjørnespark og lange indkast tæt på mål - men kunne heldigvis kun score én gang. Alt i alt skulle vi vist være glade for det ene point, kampens udvikling taget i betragtning. Fahlström viste klassen med et par store redninger og var stærkt medvirkende til, at det trods alt blev til ét point.

Det ligner ikke Lyngby FC at spille uafgjorte kampe, men nu er det ikke desto mindre sket 2 kampe i træk, hvor vores spil bestemt ikke har fungeret optimalt. Måske er det en positiv udvikling, at vi trods alt får point i kampe, der tidligere ville have været tabt.

Næste kamp gælder FCK hjemme mandag den 9/4, og der skal helt andre boller på suppen, hvis vi fortsat ønsker at være et tophold. Kampen vises live fra 3+, men det er naturligvis ingen undskyldning for ikke at møde op på Lyngby Stadion!

Lyngby FC line-up mod OB: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Frank Schoemann, Morten Petersen, Ulrich Vinzents, Martin Johansen, Lars Bohinen, Mikkel Bo Jensen, Lars Larsen, Andreas Havlykke og Kim Christensen (70. John Bradley August).

Advarsler: Andreas Havlykke.

Peg på billederne for at få en kort beskrivelse.

SJ
Spillerne hilser på Vikingerne
Spillerne hilser på hinanden
Andreas Havlykke og Lars Larsen giver bolden op
Kim Christensen med et indlæg
Martin Johansen
Ulrich Vinzents var med igen efter en længere pause
Per Fahlström
Lennart Lynge Larsen
Morten Petersen
Lennart Lynge, Mikkel Bo og Frank Schoeman holder et vågent øje med OB's Søren Andersen
Schoeman, Mikkel Bo og Lennart Lynge
Lars Bohinen med et frispark
Mikkel Bo med Lennart Lynge i baggrunden
Ulrich Vinzents
Andreas Havlykke er blevet fældet groft uden for feltet - ingenting sagde dommeren
Mikkel Bo i hovedstøds duel
Lars Larsen
Mere Lars Larsen