Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
09-04-2001: LFC og FCK spillede uafgjort 0-0
Mandag aften var det tid til et møde med ærkerivalen FCK på Lyngby Stadion - over 7000 var mødt op, selv om kampen blev vist direkte på 3+.

FCK har været ret godt kørende efter vinterpausen og er med helt i toppen af FKL. LFC har indtil videre ikke vist det helt store efter pausen - men har dog opnået én sejr og 2 uafgjorte kampe inden dagens kamp.

Lyngby FC Line-up: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Frank Schoeman, Ulrich Vinzents, Mikkel Bo Jensen (77. Lars Larsen), Lars Bohinen, Ayeni Bosun, Martin Johansen (86. Rasmus Marvits), Tobias Grahn, Kim Christensen (65. John Bradley August).

Advarsler: 40. Lars Bohinen, 62. Martin Johansen, 65. Frank Schoemann, 77. John Bradley August.

Det blev en til tider spændende kamp på trods af de udeblevne mål. FCK var dominerende i store dele af kampen, men heldigvis havde Fahlström en af de helt store dage med flere klasse-redninger. Resten af forsvaret virkede også solidt - specielt Schoeman ser ud til at blive bedre og bedre hele tiden.

I den anden ende af banen var det så som så med chancerne - I første halvleg kunne de tælles på mindre end én hånd. Det blev bedre i anden halvleg, hvor den største chance nok tilfaldt indskiftede Bradley, der sendte et venstre-bens hug mod mål. Måske er Bradley på vej tilbage mod fordums styrke?

Lyngby FC har nu spillet 3 uafgjorte kampe i træk, hvilket er helt usædvanligt. Det virker som om holdet er i klar fremgang i forhold til præstationen i de dårlige kampe mod AaB og OB. På torsdag kommer HFK Sønderjylland på besøg i Lyngby. Kravet er naturligvis en sejr til LFC - HFK er et hold, der skal besejres, hvis vi vil fastholde vores topplacering i FKL.

Peg på billederne for at få en kort beskrivelse.

SJ
Mikkel Bo Jensen
Tobias Grahn
Per Fahlström og Poul Hansen
Lars Bohinen
Bent Christensen og Lars Larsen
Lys over Lyngby Stadion
Lyngby FC's cheerleaders underholder inden kampen (1)
Lyngby FC's cheerleaders underholder inden kampen (2)
Fra BV-tribunen (1)
Fra BV-tribunen (2)
Fra tribunen (3)
Sydafrikansk duel: Frank Schoeman vs. Zuma
Frank Scoeman
Morten Petersen dirigerer
Mikkel Bo serverer bolden for Kim Christensen
Heine Fernandez får et dumt gult kort - senere blev det vores tur til at få gule kort...
Der opstilles mur
Ayeni Bosun i duel
Lars Bohinen sparker frispark