Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
29-04-2001: LFC tabte 0-3 til Viborg FF
Tja, hvad skal man egentlig skrive efter dette nye nederlag?

- LFC fulgte godt med i 1. halvleg, hvor kampen var meget lige. Kort før pause-fløjt scorede VFF på et frispark, og det hele lignede noget, vi har oplevet før.

I anden halvleg scorede VFF yderligere 2 gange på 2 chancer, mens LFC nok kunne have spillet til juleaften uden at score.

I dagens kamp var der et længe ventet gensyn med Magleby, der spillede i angrebet. Godt endelig at se ham tilbage igen efter næsten ét års pause.

Som indskifter for Magleby sås - en for tilhængerne ukendt debutant - Niels Lodberg, der ikke fik noget videre at arbejde med og derfor dårligt kan bedømmes.

Til dagens kamp var der en del afbud fra stamspillere, men det bør ikke være nogen undskyldning for dagens resultat. Har man ambitioner om en topplacering i FKL, må bænken være så bred, at der er plads til skader hos flere af spillerne.

Efter at have ladet 9 mål gå ind i de sidste 3 kampe og samtidig ikke scoret, må det konstateres, at LFC er en skandale! Det er svært at vide, hvad der kan ændre situationen, og tilhængerne må nok bare acceptere, at sæsonen er slut nu.

I dag var en af Lyngbys bedste spillere Lennart Lynge, der helt uforståeligt blev udskiftet - Det var der ikke mange blandt Vikingerne, der kunne fatte. Uden direkte at nævne navne, var vi flere, der hellere havde set et par andre spillere udskiftet for altid.

På onsdag kan tilhængerne møde flere af spillerne til et Vikinge-træf - Det kan godt gå hen at blive en lidt halv-pinlig oplevelse, for vi er meget skuffede og vrede nu!

Trods alt var det en meget vellykket bustur, som der findes en masse billeder fra. Vi var godt 30 af sted på turen. Selve busturene er i øjeblikket det eneste morsomme ved at være Lyngby-tilhænger, og de dårlige resultater vil desværre få en del tilhængere til lige så stille at falde fra...

Lyngby FC Line-up: Per Fahlström, Rasmus Marvits, Frank Schoemann, Morten Petersen, Lennart Lynge (80. Kim Christensen), Ulrich Vinzents, Lars Larsen, Martin Johansen, Mikkel Bo Jensen, Andreas Havlykke, og Christian Magleby (55. Niels Lodberg).

Advarsler: 40. Mikkel Bo Jensen og 44. Andreas Havlykke.

SJ
Christian Magleby og Andreas Havlykke
Ulrich Vinzents
Klumpspil foran Lyngby-målet
Mikkel Bo Jensen
Per Fahlström
Frank Schoeman
Mikkel Bo - igen
Per Fahlström kaster sig forgæves efter bolden - et splitsekund efter stod det 1-0 til Viborg...
Mikkel Bo på vej ned i græsset
Christian Magleby og Mikkel Bo
Niels Lodberg og Lennart Lynge
Andreas Havlykke
Niels Lodberg
Kim Christensen foran Viborg-målet
Mikkel Bo mellem et par Viborg-spillere