Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
09-05-2001: LFC spillede uafgjort, 1-1, med Herfølge
Det synes som om foråret har været en lang nedtur, hvor drømme om medaljer er afløst af en mere realistisk indstilling til vort nuværende holds evner. Tænk, at man skal komme så langt ud, at man føler det som en halv sejr, når man får ét point mod bundholdet Herfølge...

Til dagens kamp havde LFC således 3 friske nederlag i bagagen med en samlet målscore på 0-9, mens Herfølge bare har skuffet uge efter uge. Det må være deprimerende som regerende mestre at ligge og rode rundt helt nede i bunden af tabellen. Herfølge skulle derfor have 3 point i dag, mens LFC efterhånden ikke har meget andet end æren at spille for.

Kampen var udsat, da Frank Schoeman og John Bradley havde spillet på Sydafrikas landshold. Desværre kom Schoeman skadet hjem og kommer ikke i kamp foreløbigt. I forvejen er flere stamspillere ude i længere eller kortere tid på grund af de evigt tilbagevendende skader.

Lyngby FC stillede i dag op som følger: Per Fahlström, Lennart Lynge, Morten Petersen, Rasmus Marvits, Ulrich Vinzents, Lars Larsen (46. Andreas Havlykke), Mikkel Bo Jensen, Lars Bohinen, Martin Johansen (78. Thomas Andie), Kim Christensen og John Bradley.

Advarsler: 53. Lennart Lynge, 70. Martin Johansen og 88. Kim C.

Udvisning: 85. Ulrich Vinzents.

Dagens dommer var Johnny Røn, som mange sikkert kan huske fra den famøse 0-4 kamp mod FCK for 1½ år siden. Han plejer at være ualmindelig glad for at bringe sig selv i centrum ved at dele flittigt ud af kortene. Således måtte Vinzents kort før tid gå den tunge gang ud af banen på et noget tvivlsomt grundlag.

Det skal siges, at Herfølge-spilleren, der fremkaldte det røde kort, måtte bæres fra banen, så hvad der helt præcist skete står lidt hen i det uvisse. Vinzents har efterfølgende til www.onside.dk sagt, at det røde kort var i orden. Det ændrer dog ikke ved det faktum, at Røn endnu en gang ikke havde nogen heldig dag som dommer.

Det bedste, der kan siges om selve kampen, var det fine vejr på Lyngby Stadion. Resten er næsten ikke værd at tale om. Mikkel Bo fik efter få minutter sendt bolden i kassen til 1-0, og det var naturligvis dejligt at se en Lyngby-scoring, for det er jo ikke hverdagskost.

Mod slutningen af 1. halvleg blev det 1-1 på frispark, som Lyngbys onde ånd, Denni Conteh, satte ind. Sidste år spillede Conteh for Viborg og sendte LFC ud af Pokalen, så ham bryder vi os ikke så meget om, selv om han er tidligere Lyngby-spiller.

Ellers måtte man bare endnu engang konstatere, at der smides alt for mange bolde væk, så spillet er ikke særlig kønt at se på som tilskuer. Desværre løber de gode takter alt for ofte ud i sandet.

På søndag gælder det FCM ude. På trods af LFC's dårlige spil for tiden bør man se at melde sig til turen til Jylland!

SJ
Andreas Havlykke
Poul Hansen instruerer Bradley
Lars Bohinen strækker ud
John Bradley i gang med skudtræningen
Spillerne løber på banen
Cheeerleaderne tager en runde
Ulrich Vinzents når højest
Rasmus Marvits ser noget anstrengt ud...
Morten Petersen har nok at se til
Morten Petersen ved forreste stolpe
Lennart Lynge og Mikkel Bo
LFC tæt på
Fra BV-tribunen
Mikkel Bo skyder på mål