Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
13-05-2001: LFC spillede uafgjort, 0-0, med FCM
På en søndag eftermiddag i strålende solskin var det tid til et besøg på Ikast Stadion, hvor FCM ventede. Desværre har resultaterne jo ikke været så prangende dette forår, hvilket nok var årsagen til, at der ikke var nok tilmeldinger til Blue Vikings' bustur.

Der blev heldigvis arrangeret en alternativ tur for de mest trofaste tilhængere - den kom i sidste ende til at foregå ved hjælp af 3 biler à 5 personer. Alt i alt var der vel cirka 20 Lyngby-tilhængere på tribunen, hvilket ikke var imponerende - men trods alt bedre end ingen!

Sidste besøg i Ikast gav en 0-4 lussing med hjem, så forventningerne var ikke alt for store på forhånd. Skadeslisten for Lyngbys hold er meget lang, så der var mindre kendte spillerne på bænken i dag: Jan Frederiksen (Er ved at blive kendt - men har stadig FKL-debut til gode), Niels Lodberg (Debuterede 29/4 mod Viborg) samt Jesper Mikla (Som må siges at være ukendt for tilhængerne). Det er spændende med lidt nye navne, som måske pludselig kan slå igennem, hvis de får chancen.

Efterfølgende er det blevet oplyst, at Jesper Mikla er en badminton-spiller, der vil satse på fodboldspillet igen. Kontakten til LFC blev skabt via den tidligere Lyngby-spiller Claus Jensen.

Lyngby FC-lineup: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Morten Petersen, Rasmus Marvits, Thomas Andie, Mikkel Bo, Lars Bohinen, Tobias Grahn (62. Niels Lodberg), Andreas Havlykke, Kim Christensen og John Bradley.

Advarsler: 37. Tobias Grahn og 89. Mikkel Bo.

Selve kampen er der ikke så meget at skrive om. FCM dominerede men kunne ikke tilspille sig særlig mange chancer. LFC havde stort set ingen chancer, hvilket selvfølgelig er skidt. Der skal dog ikke lyde nogen kritiske røster i denne omgang, da vores spillere virkelig kæmpede for sagen. Det er jo netop det, vi som tilhængere har savnet i alt for mange kampe.

Efter kampen gav vi Poul Hansen en ramme øl, han kunne fordele til spillerne, som tak for en god indsats. Ét point hjælper ikke så frygtelig meget i den samlede stilling - men alligevel flot mod topholdet FCM, som med dagens point-tab blev sat noget tilbage i mesterskabskampen, da både BIF og FCK desværre vandt deres respektive kampe.

Der skal også herfra lyde en tak til de personer, der lagde biler til turen i dag - ligesom vagterne i Ikast fortjener rosende ord for deres venlige behandling af os. Det er rart ikke at blive behandlet som uønskede, hvilket vi desværre nogen gange er ude for på udebane...

Allerede på tordag kl. 19 går det løs igen, hvor modstanderen er AGF på Lyngby Stadion. I den kamp skulle 2-5 nederlaget i Aarhus meget gerne hævnes!

SJ
Andreas Havlykke
Tobias Grahn arbejder på venstre-kanten
Lennart Lynge og John Bradley
Thomas Andie
Tobias Grahn på vej frem
Andreas Havlykke på højre-kanten
Tobias Grahn
John Bradley dækker bolden godt
Lars Bohinen
Lars Bohinen
Lennart Lynge
Per Fahlström
Kim Christensen trøster en FCM-spiller
Rasmus Marvits