Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
21-05-2001: LFC vandt 2-1 over BIF! (1/2)
Det har ikke været noget morsomt forår indtil videre som Lyngby-tilhænger. Vi har konstant mistet point, og spillet har ikke været specielt opmuntrende. I torsdags tabte vi hjemme til AGF i en kamp, hvor vi trods alt havde en del chancer uden at score.

I dag kom vendepunktet!

Mod alle odds lykkedes det at besejre Brøndby IF i egen hule. På forhånd havde Brøndby faktisk alt at tabe, mens LFC ikke havde meget mere end æren at spille for.

BIF dominerede kampen - men virkede alligevel som et hold, der var til at tale med. LFC kom foran ved Bradley i en situation, hvor han havde frit skud på mål. Herligt!

Desværre fik Brøndby udlignet, og man troede løbet nu var kørt. Det var det ikke, for kort før tid fik Kim C., der ellers havde en af de mindre heldige dage, sendt bolden i nettet.

LFC havde i løbet af kampen flere chancer. Specielt skal et langskud fra Bohinen nævnes. Det blev reddet til hjørne - men godt at se ham forsøge fra distancen.

Ellers var der mere spilletid til Niels Lodberg, der endnu engang gik uimponeret til sagen. Han er ved at blive et samtale-emne blandt tilhængerne...

Til sidst skal det nævnes, at havde vi ikke haft Fahlström, ville det have set meget sort ud. Han besidder simpelthen klasse og må være et meget godt bud på Årets Spiller i BV's afstemning.

Til de Lyngby-tilhængere, der ikke var i Brøndby, er der kun en ting at sige: I missede en af de største oplevelser i nyere tid!

På søndag gælder det FCK i Parken, og alt kan ske nu. Det ville være rart også at tage point fra dem...

Lyngby FC-lineup: Per Fahlström, Ayeni Bosun, Morten Petersen, Rasmus Marvits, Ulrich Vinzents, Mikkel Bo Jensen, Lars Bohinen, Tobias Grahn (46. Niels Lodberg), Andreas Havlykke (78. Johansen), Kim Christensen og John Bradley.

Advarsler: 42. Mikkel Bo Jensen, 62. Lars Bohinen, 70. Ayeni Bosun og 79. John Bradley.

SJ
Spillerne varmer op
Niels Lodberg
Lars Bohinen og Per Fahlström på vej ind på banen
Lyngby-spillerne hilser på publikum - i midten Rasmus Marvits
Per Fahlström hilser på tilhængerne
Tobias Grahn i duel
Tobias Grahn og John Bradley i duel
Morten Petersen og Ruben Bagger
Lars Bohinen på vej frem
Ayeni Bosun forfølges
Ulrich Vinzents med igen efter udstået karantæne
Morten Petersen begår frispark
Mikkel Bo Jensen
Ayeni Bosun med  Kim Christensen i forgrunden
Tobias Grahn
Mikkel Bo og Rasmus Marvits gør klar til BIF-hjørnespark
Mikkel Bo får et gult kort
John Bradley på vej frem på venstre-kanten
John Bradley presses
Niels Lodberg
BIF får endnu et frispark...
Lars Bohinen gør klar til hjørnespark
Sejren er i hus!