Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
27-05-2001: LFC spillede uafgjort, 1-1, med FCK
Efter den herlige sejr i Brøndby i mandags gjaldt det søndag eftermiddag FCK i Parken foran 25.000 tilskuere. Selv om vi ikke har så meget at spille for, vil vi til enhver tid gerne tage point fra FCK - specielt nu, hvor FCK ligger til at vinde mesterskabet.

Det blev en uhyggelig spændende kamp. FCK kom stormende, men det blev alligevel LFC, der kom foran 1-0 ved Tobias Grahn efter kort tid. Grahn var virkelig i hopla i dag, og det var dejligt endelig at se ham score i FKL.

FCK havde det meste spil og en del chancer, men LFC var bestemt ikke ufarlige på kontra-angreb. Bradley er for alvor ved at komme op i omdrejninger igen - bl.a. sås et fantastisk frispark, der kun med nød og næppe blev reddet til hjørne-spark af FCK's målmand.

Desværre lykkedes det FCK at udligne i 2. halvleg, men mere blev det ikke til for FCK, der nok havde regnet kampen som en ren walk-over. Ellers skal det blot konstateres, at Fahlström endnu engang spillede en stor kamp - dog var hans 'skovtur' i overtiden lidt vel farlig...

Der er nu en mindre pause i FKL inden de to sidste kampe mod OB og AaB. Det gælder nu om at slutte pænt af, så det ellers halvdårlige forår kan komme lidt på afstand. Vi har bestemt mere at bygge videre på til den ny sæson efter sommerferien.

Lyngby FC-lineup: Per Fahlström, Ayeni Bosun (89. Lennart Lynge Larsen), Morten Petersen, Rasmus Marvits, Ulrich Vinzents, Mikkel Bo Jensen, Martin Johansen, Tobias Grahn (89. Thomas Andie), Andreas Havlykke (61. Niels Lodberg), Kim Christensen og John Bradley.

Advarsler: 6. Morten Petersen, 36. Martin Johansen og 67. Rasmus Marvits.

SJ
Lennart Lynge
Ayeni Bosun
Tobias Grahn
Lennart Lynge har flere bolde i luften
Fra tribunen
Konfetti-TIFO
Fra tribunen
Andreas Havlykke
Martin Johansen
Rasmus Marvits
Sådan ser det ud, når man lige er kommet foran mod FCK
Rasmus Marvits, Tobias Grahn og Mikkel Bo
Ulrich Vinzents
Poul Hansen dirigerer fra sidelinien
Per Fahlström
John Bradley i luften
John Bradley
Martin Johansen
Andreas Havlykke
Niels Lodberg
Spillerne tiljubles næsten som om, vi havde vundet
Lidt at feje op....