Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
13-06-2001: LFC tabte 0-2 til AaB
Det er faktisk rart, at sæsonen er slut nu. Vi sluttede i den kedelige ende af tabellen og ligger som fortjent. Havde vi ikke haft et godt efterår, havde den nok stået på 1. divisions fodbold efter sommerferien...

I dagens kamp fik flere af de nye yngre folk mulighed for at prøve at spille Superliga-fodbold, og det blev samtidig Thomas Andie og Martin Johansens sidste kamp for LFC.

Der var ikke så meget andet end æren at spille for, og det bar kampen også præg af. AaB var toneangivende - men fik først scoret i 2. halvleg. Det første mål stank langt væk af off-side, men det er jo det sædvanlige...

Det eneste, de trofaste tilhængere kunne glæde sig over, var en perfekt bustur, hvor der for alvor blev drukket igennem. Måske for at dulme smerten over LFC's sportlige nedtur - i hvert fald var undertegnede nærmest ligeglad, da AaB scorede. Som tilhænger er man stort set hele tiden blevet trukket gennem skidtet i løbet af foråret, så ydmygelser og nederlag er blevet en vane for os.

Når den nye sæson begynder, ønsker vi fra tilhænger-side, at se nogle resultater. Hvis ikke vi har de spillere, der skal til for at skabe fremgang, må klubben simpelthen købe ind, hvis man stadig ønsker at spille i bedste række. Som tingene kører nu, vil vi desværre være stensikre nedrykningskandidater næste sæson.

Det, der har været det store problem i foråret, har været de få scorede mål. Vi kan håbe, at der i den ny sæson bliver større konkurrence om pladserne specielt i angrebet, så spillerne ikke automatisk er sikret en start-plads.

Selv om der nu er pause, betyder det ikke, at LFC Galleriet ligger stille. I den kommende tid kan der forventes en større artikel om sæsonen 2000/2001 - ligesom træningskampene forventes at blive dækket i fuldt omfang.

Lyngby FC line-up: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Thomas Andie, Rasmus Marvits, Ulrich Vinzents (86. Kasper Pilmark), Niels Lodberg, Lars Bohinen, Martin Johansen (83. Christian Hansen), Christian Magleby, Tobias Grahn og Kim Christensen (75. Jan Frederiksen).

Advarsler: 37. Rasmus Marvits og 57. Ulrich Vinzents.

SJ
Per Fahlström
Jan Frederiksen
Tobias Grahn
En del af holdet
Niels Lodberg
Ulrich Vinzents og Lars Bohinen
Christian Magleby
Lennart Lynge
Niels Lodberg helt fremme
Tobias Grahn
Rasmus Marvits
Tobias Grahn er nået til baglinien
Kim Christensen
LFC-spillere: Rasmus Marvits, Kim Christensen, Tobias Grahn, Niels Lodberg og Ulrich Vinzents
Ulrich Vinzents har godt fat i AaB'eren
Kim Christensen på spil
Christian Magleby
Ulrich Vinzents ser gult
Christian Hansen
Kasper Pilmark
Per Fahlström
Jan Frederiksen
Christian U. Hansen