Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
10-07-2001: LFC vandt 5-0 over B93 i en træningskamp
Tirsdag aften spillede Lyngby FC en træningskamp mod B93 i Hillerød. På en dejlig sommeraften blev vi vidne til en ordentlig afklapsning af B93'erne, hvor Mads Junker blev den helt store triumfator med 3 scoringer.

De første 30 minutter var ikke specielt spændende, men så gik det til gengæld stærkt. Junker nettede til 1-0. Syv minutter senere blev det 2-0 ved Tobias Grahn i en situation, hvor B93-målmanden nærmest fumlede bolden i mål. Tre minutter senere blev det 3-0 ved Junker. Mod slutningen af halvlegen var Vinzents tæt på - men det blev foreløbig ved 3-0.

Et kvarter ind i 2. halvleg var Kim Christensen utrolig tæt på scoring - men havde ikke det afgørende held. I samme minut var Mads Junker igen på pletten med en scoring til 4-0 - og må nu være klart førstevalg til angrebet. Lidt senere var han tæt på en ny scoring efter Vinzents' lækre forarbejde, men 93'erne slap med skrækken i den omgang.

Efter 18 minutter var der debut til Stefan Schmidt, der har en fortid i Farum Boldklub. Med 3 minutter tilbage af kampen lykkedes det endelig Kim Christensen at score til slutresultatet 5-0.

Junker fortjener al mulig ros, for ofte at være på det rigtig sted på det rigtige tidspunkt og samtidig være knivskarp som afslutter. En anden spiller, der kan noget ud over det sædvanlige, er Magleby. Han gjorde det endnu en gang virkelig godt.

Næste træningskamp gælder BK Frem på lørdag kl. 11 i Lyngby.

Lyngby FC line-up: Ulrik Lindstrøm, Lennart Lynge Larsen, Rasmus Marvits, Morten Petersen, Ulrich Vinzents, Lars Bohinen (46. Christian Magleby), Ayeni Bosun (64. Stefan Schmidt), Kim Christensen, Tobias Grahn (77. Jari Pedersen), Mads Junker og Andreas Havlykke (73. Jan Frederiksen).

SJ
Mads Junker og Andreas Havlykke er klar til at sætte kampen i gang
Andreas Havlykke
Lars Bohinen er god til at holde modstanderne væk
Mads Junker var en evig trussel mod B93'erne
Ayeni Bosun
Tobias Grahn
Ulrich Vinzents
Rasmus Marvits i nærkamp
Tobias Grahn i duel
Mads Junker i en velfortjent pause
Stefan Schmidt
Nogle af de fremmødte Lyngby-tilhængere
Stefan Schmidt jonglerer i pausen
Christian Magleby
Fungerende anfører, Morten Petersen, hyggesnakker med en B93'er
Tobias Grahn
Kim Christensen gør sig ekstra lang foran en modspiller
Ulrik Lindstrøm havde ikke så meget at bestille i dag
Mads Junker tager sig til hovedet over en misbrugt chance - han havde dog en fantastisk dag