Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
29-07-2001: LFC vandt 2-0 over Esbjerg
Søndag eftermiddag var det tid til den første hjemmekamp i denne sæson. Dagens modstander var oprykkeren, Esbjerg, der sidst klubben besøgte Lyngby fik en 6-4 sejr med hjem. Til dagens kamp var godt 2000 tilskuere mødt op i fint sommer-vejr.

Det blev en af de dage, hvor vi for en gangs skyld var meget heldige. Første halvleg var ynkelig at se på som Lyngby-tilhænger. LFC styrede intet som helst, selv om man var på hjemmebane, og Esbjerg havde flere særdeles farlige forsøg.

Heldigvis har vi som bekendt en giftig angriber ved navn Mads Junker, der stod det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og sendte bolden i mål til 1-0 efter 30 minutters spil. Junker måtte senere udgå efter et grimt hændeligt sammenstød med en Esbjerg-spiller, selv om det lykkedes ham at komme tilbage på banen efter behandling.

I anden halvleg havde Esbjerg nogle uhyggelige chancer, der mest af alt mindede om et skydetelt. Heldigvis tog stolperne og overliggeren, hvad Fahlström ikke fik fat i. Der var tale om endnu en stor kamp fra Fahlströms side.

Mod slutningen blev det 2-0 ved Bradley efter et perfekt indlæg fra Lennart Lynge på venstre-kanten. Bradley hamrede bolden i nettet med sit normalt halvsvage højre-ben.

Der var chancer til flere LFC-mål i anden halvleg. Specielt skal nævnes et glimrende skud fra Stefan Schmidt, hvis forsøg tog overliggeren - ligesom Bradley havde en stor chance, da han kom alene igennem Esbjerg-forsvaret - men kiksede.

Det var dejligt at prøve at vinde en kamp - det er faktisk første gang i år 2001, det er sket på hjemmebane i Superligaen. At det så ikke så særligt overbevisende ud, taler vi ikke mere om. 3 point er i hus!

Lyngby FC line-up: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Rasmus Marvits, Morten Petersen, Ulrich Vinzents, Lars Bohinen, Christian Magleby (57. Stefan Schmidt), Tobias Grahn (76. Mikkel Bo Jensen), John Bradley, Mads Junker (62. Niels Lodberg) og Kim Christensen.

Advarsler til LFC: Tobias Grahn og Kim Christensen.

SJ
To kammerater fra Jægersborg: Andreas Havlykke og Ulrik Lindstrøm
Morten Petersen og Lennart Lynge Larsen varmer op
Dagens maskot hilser på dommeren
Mads Junker og Tobias Grahn klar til at sætte kampen i gang
Lennart Lynge Larsen i luften
Fare på fære
Mads Junker i luften
Tobias Grahn i selskab med en Esbjerg-spiller
Tobias Grahn i duel
Koncentration foran mål: Morten Petersen, Lennart Lynge Larsen og Rasmus Marvits
Mads Junker header bolden videre
Christian Magleby er gal - og der skal ellers meget til
Per Fahlström tager lige et par armbøjninger
Mads Junker er hamret sammen med en Esbjerg-spiller...
... og må under behandling på sidelinien
Bradley får et par sandheder at vide fra Poul Hansen
Niels Lodberg i centrum
Kim Christensen hives i trøjen
Glade tilhængere
Sejren er i hus!