Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
06-08-2001: LFC spillede 0-0 mod Silkeborg IF
Mandag aften spillede LFC kamp mod SIF i Silkeborg i en direkte TV-transmitteret kamp. Desværre lykkedes det ikke at samle nok tilhængere til en bustur, men der mødte alligevel omkring 25 Lyngby-tilhængere op til kampen.

Ni vikinger - incl. undertegnede - valgte at tage toget til Silkeborg. Vi startede i nogenlunde fint vejr, men efterhånden som vi nærmede os Jylland begyndte regnen at øse ned. Det blev nok en tur de deltagende ikke vil glemme lige med det samme.

Som cifrene angiver, blev der ikke scoret nogen mål i en halvtrist kamp uden så mange store chancer. Havlykke havde i anden halvleg et forsøg lige over mål, hvilket nok må betegnes som LFC's bedste forsøg. SIF havde et skud på træværket kort før slutfløjt.

Det virkede ellers som om, dommeren gjorde, hvad han kunne for at hjælpe SIF med bl.a. en del tilkendte frispark samt 2 gule kort til Lennart Lynge - en noget hård dom set fra vores side.

Egentlig er det vel meget godt at hente ét point i Silkeborg, men det er ærgerligt, at LFC ikke kunne bryde komplekset med ikke at vinde derovre, for holdet gjorde det ellers pænt. SIF virker langt fra fordums styrke.

På søndag venter en svær opgave hjemme mod Brøndby.

Lyngby FC line-up: Per Fahlström, Lennart Lynge Larsen, Rasmus Marvits, Morten Petersen, Ulrich Vinzents, Stefan Schmidt, Mikkel Bo Jensen (78. Frank Schoeman), Tobias Grahn (81. Jan Frederiksen), John Bradley, Mads Junker (62. Andreas Havlykke) og Kim Christensen

Advarsler til LFC: Lennart Lynge Larsen 2x gult kort.

SJ
Per Fahlström, Rasmus Marvits og Lennart Lynge Larsen
Lennart Lynge, Rasmus Marvits, Tobias Grahn, Per Fahlström, Mikkel Bo Jensen, Stefan Schmidt og Morten Petersen
Rasmus Marvits
Lennart Lynge Larsen klar til aflevering
Stefan Schmidt, Rasmus Marvits, Morten Petersen og Mikkel Bo Jensen
Mikkel Bo Jensen
Ulrich Vinzents klar til indkast
Mikkel Bo Jensen på vej ned
Sikkert indgreb af SIF's målmand
Rasmus Marvits tog en del udspark i dag
Rasmus Marvits i duel
Mads Junker og Mikkel Bo Jensen
Tobias Grahn
Stefan Schmidt
Andreas Havlykke og en SIF'er
Nyt indgreb af Peter Kjær