Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
19-08-2001: LFC spillede 0-0 mod FC Midtjylland
Efter den flotte 1-0 sejr over Brøndby i søndags kom vi hurtigt ned på jorden igen om mandagen, hvor Ekstra Bladet kunne melde om en snarlig fusion med Farum Boldklub. Planen faldt bestemt ikke i den bedste jord blandt tilhængerne.

Desværre er vores klub i en alvorlig krise, og det vides ikke i skrivende stund, om vi overlever. Det gælder derfor om at nyde kampene, som var de hver gang den sidste. Måske er det meget sundt ikke at tage alting for givet, og glæde sig over det gode hold, vi trods alt har, for LFC-drømmen kan desværre snart være forbi.

Kampen i dag blev uden de helt store målchancer. LFC spillede meget pænt frem af banen - men rigtigt farligt blev det aldrig. I den anden ende gik Fahlström i stykker efter en halv time og blev erstattet af Claus Fallentin.

Til dagens kamp var Marvits rykket fra centerforsvaret over på venstre-back pladsen. Han gjorde det godt og var også meget med fremme ad banen. Ellers må det konstateres, at LFC oven i de økonomiske problemer også må slås med en masse skader i truppen. Senest er Kim Christensen ude på ubestemt tid efter en optræden på U/21 holdet. Poul Hansen har derfor ikke de store valgmuligheder, når holdet skal sammensættes op til en kamp.

En ting, der skal rettes, er hjørnesparkene, som vi får alt for lidt ud af. De ligger simpelthen ikke præcist nok.

Dagens dommer var Johnny Røn, som nogen måske kan huske fra tidligere kampe?
- Han fik givet LFC de sædvanlige gule kort - men til en behagelig afveksling ingen røde kort.

Hjemturen blev meget laaaang på grund af uvejr og tog næsten 6 timer...

Næste kamp gælder Viborg FF hjemme - men allerede mandag den 20/8 er der mulighed for at ses igen, når medlemmerne af Blue Vikings har mulighed for møde Jørn Terkelsen.

Lyngby FC line-up: Per Fahlström (31. Claus Fallentin), Rasmus Marvits, Morten Petersen, Frank Schoeman, Ulrich Vinzents, Stefan Schmidt, Lars Bohinen, Tobias Grahn, John Bradley, Mads Junker og Andreas Havlykke (81. Niels Lodberg).

Advarsler til LFC: 30. John Bradley, 53. Stefan Schmidt og 78. Lars Bohinen.

SJ
Lyngby-spillere i hvidt
Tobias Grahn arbejder på venstre-kanten
Stefan Schmidt i duel
Andreas Havlykke i front
FCM tæt på...
Stefan Schmidt
Tobias Grahn arbejder godt for sagen
Lars Bohinen
Ulrich Vinzents
Andreas Havlykke
Frank Schoeman
Tobias Grahn på vej frem
Tobias Grahn og Claus Fallentin
Claus Fallentin
Frank Schoeman til tælling
Johnny Røn giver bolden op
Morten Petersen i luften - Ulrich Vinzents på vej til undsætning
Kamp om bolden