Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
26-08-2001: LFC spiller 2-2 med Viborg FF
Efter en frygtelig uge med håb det ene øjeblik og misstemning det næste gjaldt det søndag eftermiddag Viborg FF hjemme. VFF er et hold, vi traditionelt har det svært mod.

Op til og under kampen blev der indsamlet underskrifter, som forhåbentlig skal overbevise kommunalbestyrelsen om, at de må se at komme på banen med tilsagn om hjælp til LFC. Der blev angiveligt indsamlet omkring 1500 underskrifter, hvilket var godt gået af de folk, der stod for det.

LFC stillede op uden Fahlström, der desværre ser ud til at være væk i 3 måneder. Det betyder formentlig, at vi ikke kommer til at se ham på banen mere for LFC. Den tanke er næsten ikke til at holde ud...

1. målmand er nu Claus Fallentin, og som reservemålmand i dag sås Søren Byskov, der før har spillet i LFC.

For at understrege tingenes triste tilstand på Lyngby Stadion var stadion-uret for 117. gang i stykker - til gengæld var speaker præstationen helt i top.

Det blev en udmærket kamp - selv om vi hele tiden kom bagud. Det hele blev ikke meget bedre, da Stefan Schmidt hurtigt blev skadet. Schmidt har ellers gjort det meget fint i de kampe, han har spillet, så det var et stort tab. Han blev erstattet af Magleby, der er bedst til det fremadrettede spil, og derfor ikke virkede overbevisende på den plads, han fik i dag.

I 1. halvleg kom vi bagud 0-1, men havde flere store chancer bl.a. ved Havlykke og Bradley. Mod slutningen blev det 1-1 i en situation, hvor Havlykkes skud blev rettet af af en Viborg-spiller. Under alle omstændigheder var det en retfærdig udligning.

I 2. halvleg kom VFF på 2-1 kort tid efter, de havde havde haft et skud, der snittede overliggeren. LFC kom dog stærkt igen. Først var Junker alene igennem men skød lige på målmanden, mens Bradley var tæt på scoring på riposten. Man havde så småt begyndt at indstille sig på sæsonens første nederlag, men Bradley fik 3 minutter før tid fortjent udlignet til 2-2, som blev kampens slutresultat.

Vi er fortsat ubesejrede - men også i stor risiko for tvangsnedrykning på grund af en truende konkurs. På onsdag er der arrangeret en demonstration mod politikerne på Rådhuset. Der er kun en ting at sige: Mød op for at vise utilfredshed med tingenes tilstand. Samtidig er det meget vigtigt, at alle opfører sig pænt, så det bliver politikerne, der får al den dårlige omtale!

Lyngby FC line-up: Claus Fallentin, Rasmus Marvits, Morten Petersen, Frank Schoeman, Ulrich Vinzents, Lars Bohinen, Stefan Schmidt (7. Christian Magleby), Tobias Grahn (87. Jan Frederiksen), John Bradley, Mads Junker og Andreas Havlykke (82. Niels Lodberg).

Advarsel til LFC: 48. Christian Magleby.

SJ
Venstre ville hjælpe - det ville de andre partier indtil videre ikke...
Claus Fallentin
Christian Magleby har heldigvis ikke tabt humøret
Frank Schoeman
Reservemålmand, Søren Byskov
Søren Byskov
Tingenes triste tilstand på Lyngby Stadion: Stadionuret virkede for 117. gang ikke...
Lyngby FC's cheerleaders
Claus Fallentin, Dagens Maskot og Lars Bohinen på vej ind på banen
Fra tribunen
Frank Schoeman
Så er det slut for Stefan Schmidt
Mads Junker og en Viborg-spiller
Morten Petersen
Ulrich Vinzents
John Bradley er steget til vejrs
Andreas Havlykke har udlignet til 1-1
Claus Fallentin
Fra BV-tribunen
Martin Birn
En cheerleader kom forbi
Haakon på vej hen til Små Blå tribunen
Mads Junker
Lars Bohinen
Mads Junker
Morten Petersen
Andreas Havlykke i selskab med et par Viborg-spillere
Tobias Grahn er utilfreds
Tobias Grahn
Rasmus Marvits og Mads Junker går begge op til bolden
John Bradley har udlignet til 2-2...
... og er henne for at hilse på de Små Blå
Tobias Grahn kigger langt efter 3 point i dag
BV-tribunen - klik for at se en større udgave!