Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
09-09-2001: LFC tabte 1-3 til AB
Det har været nogle helt forfærdelige uger, man har måttet gennemgå på det seneste som Lyngby-tilhænger. Men det lader til, vi skulle få en endelig afgørelse på vores fremtid i den kommende uge. Det er derfor med blandede følelser, undertegnede går i gang med at skrive sin måske sidste omtale af en af LFC's kampe. Det bliver naturligvis ikke bedre af, at vi tabte dagens kamp og ikke længere kan kalde os ubesejrede...

Vejret var, som næsten altid i Gladsaxe, ret elendigt. Sommeren er afgjort forbi, og dagens tilskuertal på godt et par tusinde var ikke imponerende. Det var dog godt at se så mange Lyngby-tilhængere fylde tribune-afsnittet op.

LFC begyndte ikke specielt imponerende. AB var allerede farlige flere gange inden for de første minutter. LFC fulgte dog godt op med et par gode forsøg, inden AB scorede til 1-0 efter ét kvarter efter et dobbelt forsøg.

Havlykke fik udlignet til 1-1 mod slutningen af halvlegen efter godt LFC spil. AB'erne fik ellers i halvlegen givet prøver på deres til tider ret svinske spil, der fortjent kastede gule kort af sig.

2. halvleg blev ikke nogen fornøjelse. LFC havde bestemt chancer, men det var AB, der scorede målene efter henholdsvis 14 og 25 minutter. Det var skuffende at se gejsten forsvinde så hurtigt ud af vores spillere i takt med scoringerne, men det er vel, hvad man kan forvente efter den turbulens, der har været på det seneste.

På onsdag er der planer om fra tilhænger side at møde op til træningen for at give vores støtte til spillere og klub. Ellers gælder næste kamp AGF hjemme på søndag.

Lyngby FC line-up: Claus Fallentin, Jan Frederiksen, Morten Petersen, Rasmus Marvits, Ulrich Vinzents, John Bradley, Lars Bohinen (74. Kim Christensen), Stefan Schmidt (82. Morten Juul Hansen), Andreas Havlykke, Mads Junker og Christian Magleby (62. Mikkel Bo Jensen).

Advarsler til LFC: 40. Lars Bohinen og 61. Andreas Havlykke.

SJ
Dennis Foss
Morten Juul Hansen
AB's cheerleaders
Rasmus Marvits
Morten Petersen, Stefan Schmidt og Andreas Havlykke
Mads Junker giver bolden op
Lars Bohinen
Jan Frederiksen
Jan Frederiksen
Det brænder på hos Claus Fallentin
Stefan Schmidt i luften
Jan Frederiksen har godt fat i Abdul Sule
Andreas Havlykke med Vinzents i baggrunden
Stefan Schmidt
Andreas Havlykke slår ud med armene i afmagt
Mikkel Bo Jensen
Mads Junker
Poul Hansen spejder forgæves efter en sejr...
Nyt navn på holdet: Morten Juul Hansen
Ulrich Vinzent
Mads Junker og Andreas Havlykke venter på et hjørnespark
Mikkel Bo Jensen og Andreas Havlykke i luften
Kim Christensen