Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
23-09-2001: LFC spillede uafgjort, 2-2, med OB
Søndag eftermiddag var OB på besøg på Lyngby Stadion under meget omskiftelige vejrforhold, hvor solen det ene øjeblik skinnede, og regnen det næste øjeblik væltede ned. Sidst OB var på besøg i Lyngby, tabte vi 1-3, så der var revanche til gode.

Første halvleg blev lidt af en ørkenvandring med meget få chancer til holdene. LFC havde med god vilje 3 forsøg, der alle blev sendt over mål, selv om chancerne faktisk var ret store. Synderne var Magleby og Mikkel Bo.

I 2. halvleg kom der mere gang i sagerne. Efter få minutter opsnappede Bradley en bold fra en OB-forsvarer og serverede den for Kim Christensen, der ikke svigtede. Godt 10 minutter senere begik Bradley et ret groft frispark, hvor man som tilskuer frygtede et rødt kort fra dommerens side. Bradley slap heldigvis med et gult kort.

Kort tid efter lavede Bohinen en noget uheldig tilbagelægning til Marvits, der ikke fik sparket ordentligt væk. På det efterfølgende skud fra OB's side gik bolden i mål. Fallentin så ikke alt for godt ud i den situation...

Det blev værre endnu. 10 minutter efter OB's udlignende mål gik det igen galt, da en OB'er tog chancen med et langskud, der sad ude ved den ene stolpe. Poul Hansen satsede og satte Havlykke og senere Junker ind. Junker skulle kun bruge få minutter på banen til at udligne til 2-2 fire minutter før tid. Oven i købet kunne han have scoret et sejrsmål, da han fik en friløber, mens tiden var ved at løbe ud.

Endnu et uafgjort resultat er ikke tilfredsstillende, men det føles alligevel som en halv sejr, når der bliver udlignet så kort tid før slutfløjt. Det har vi efterhånden prøvet nogle gange i denne sæson.

På onsdag er der pokalkamp i Holstebro, men der er vist ikke meget, der tyder på, at der bliver arrangeret nogen fantur derop, så læserne af denne side skal nok ikke sætte næsen op efter billeder fra den kamp her på siden.

Næste kamp i SAS-ligaen gælder FCK i Parken på søndag, hvor vores spillere skal op i et andet gear, hvis der skal point med hjem til Lyngby.

Lyngby FC line-up: Claus Fallentin, Jan Frederiksen (85. Mads Junker), Morten Petersen, Rasmus Marvits, Ulrich Vinzents, Mikkel Bo Jensen (77. Andreas Havlykke), Stefan Schmidt, Lars Bohinen, Christian Magleby, Kim Christensen og John Bradley.

Advarsel til LFC: 60. John Bradley.

SJ
Ayeni Bosun så småt ved at være tilbage - dog ikke på banen i dag
Lars Bohinen
Ulrich Vinzents
Haakon
Mikkel Bo Jensen, Claus Fallentin, Dagens Maskot og Lars Bohinen på vej ind på banen
Fra BV-tribunen
John Bradley sætter spillet i gang
John Bradley i duel
Morten Petersen
Duel foran Claus Fallentins mål
Rasmus Marvits
Indkast til OB
Duel i regnen
Lyngby FC's cheerleaders
Underholdning i pausen
Underholdning i pausen
Kim Christensen har scoret til 1-0 og modtager hyldest fra BV-tribunen
Christian Magleby
Mads Junker har lige udlignet til 2-2
Stor glæde over udligningen: Stefan Schmidt, John Bradley og Andreas Havlykke kaster sig over Mads Junker
Fra BV-tribunen