Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
24-10-2001: LFC ude af DONG-Cup'en
Efter en rundbarbering i Parken i søndags var det onsdag aften tid til et møde med en på papiret nemmere modstander i form af Næstved i DONG-Cup'en. For tilhængerne blev det samtidig en måske sidste chance for at komme på bustur med Blue Vikings. Det blev en kamp, der desværre fik sat en ny negativ standard for Lyngby FC's ydeevne.

Selve turen til Næstved gik perfekt, og vores aktuelle sorger blev effektivt druknet i øl på vej derned. Stemningen var derfor næsten i top, da vi nåede frem. Desværre ville vores spillere hverken give os eller dem selv en succes-oplevelse - men i stedet en oplevelse så ydmygende, at det ikke er set i nyere tid. De fremmødte vikinger skal dog roses for at skabe en fin stemning et langt stykke hen ad vejen.

Næstved spiller kun i 2. division, og LFC skal forestille at være et Superliga hold, men der skulle kun gå 10 minutter, før vi var bagud 0-1. Efter 18 minutter havde Magleby et forsøg over mål, og det var var stort set alt fra LFC's side i den halvleg. Efter 37 minutter blev det 0-2 efter et hjørnespark, og Næstved havde bestemt chancer til mere...

2. halvleg begyndte rigtigt skidt. Efter 3 minutter begik Fallentin lidt af en brøler og spillede bolden direkte ud til en Næstved-spiller, men heldigvis blev der efterfølgende reddet på stregen. Efter 5 minutter blev det så 0-3, og kampen var reelt tabt.

Der blev skiftet et par spillere ud på holdet, og et spinkelt håb blev tændt efter 12 minutter, hvor Junker scorede til 1-3. Senere blev det 1-4, før Marvits reducerede til 2-4 efter 37 minutter, men løbet var kørt, og ydmygelsen en kendsgerning.

Det kan godt være spillerne har det svært i øjeblikket. Det kan godt være Terkelsen savner opbakning fra tilhængerne til holdet. Men den indsats, vi var vidne til i dag kan ikke beskrives uden at benytte udtryk, der er så grove, at de ikke hører hjemme på denne side. Lad os blot konstatere, at vi alle nu er trukket så langt ned i skidtet, at det bliver vanskelligt at komme op igen.

Torsdag aften kommer der en meget afgørende generalforsamling i Lyngby Boldklub, hvor man skal tage stilling til en fusion med AC Ballerup. Dette spørgsmål har skabt store revner i fanklubbens sammenhold, som nok aldrig vil kunne lukkes igen. På vejen hjem fra Næstved, hvor man ikke var i det bedste humør, gik bølgerne halvhøjt om dette spørgsmål.

Det vil nok ikke være passende her at tale alt for meget mere om den sag, men den ophedede debat i BV's debatforum blev ført videre i bussen uden beskyttende anonyme alias'er, og det var hverken behageligt eller lige det, man trængte til efter den skrækkelige kamp.

For lige at slutte ordentligt af, var vi nogen, der endte på Tess-Inn i Lyngby efter hjemkomsten, hvor sorgerne endnu engang blev druknet. Det kunne sikkert have fortsat hele natten - hvis ikke det var fordi, de lukkede...

Som tidligere nævnt kan vi snart ikke blive trukket længere ned - det skulle lige være, hvis LFC erklæres konkurs. Næste kamp - hvis der bliver en kamp - gælder OB på hjemmebane på søndag.

Lyngby FC line-up i dagens kamp: Claus Fallentin, Rasmus Marvits, Morten Petersen, Frank Schoeman, Ulrich Vinzents, Mikkel Bo Jensen, Stefan Schmidt, Andreas Havlykke, Mads Junker, Kim Christensen (54. John Bradley) og Christian Magleby (54. Lennart Lynge Larsen).

Advarsler til LFC: 37. Kim Christensen og 84. Ulrich Vinzents.

PS: Næstved Stadion har et lysanlæg, der er betydelig ringere end det, der er på Lyngby Stadion, hvilket ellers siger en del. Det var derfor en næsten håbløs opgave at tage billeder under kampen, men her er alligevel nogle forsøg, der om ikke andet beviser, at fotografen har været til stede under kampen. Til gengæld er der en del billeder fra selve turen, der kan ses via link'et helt nede i bunden.

SJ
Rasmus Marvits, Mikkel Bo Jensen, Andreas Havlykke og Frank Schoeman
Mikkel Bo Jensen
Christian Magleby
Kim Christensen får tilkæmpet sig et indkast
Mads Junker
Mads Junker
Claus Fallentin - ikke nogen heldig dag...