Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
28-10-2001: LFC tabte 2-3 til OB
Efter en række særdeles dårlige kampe skulle Lyngby FC søndag eftermiddag forsøge at rejse sig igen mod OB på hjemmebane. Op til kampen var et par profiler sat af holdet, da de pågældende spillere ikke på det seneste har spillet for holdet - men kun for dem selv. Måske kan en tid på DS-holdet få den rette indstilling tilbage?

OB begyndte bedst og kom foran 1-0 efter ét kvarter på et tvivlsomt mål, og det hele lignede noget, man har set før. LFC's spillere gav dog ikke op og fik flere chancer. Efter 35 minutter kom udligningen til 1-1 ved Niels Lodberg - i øvrigt hans første træffer for LFC.

I anden halvleg blev det 2-1 til LFC i en situation, hvor det faktisk var svært at se, at bolden var over stregen. Målscorer endnu engang Lodberg, der fik lidt af et gennembrud i dag. I stedet for at lukke sækken, lukkede LFC OB ind i kampen igen, og desværre blev det 2-2 efter 71 minutter på et frispark.

Vinzents kunne have bragt LFC foran igen få minutter senere men fedtede totalt rundt i det foran OB's mål. Kan man ikke få scoret i sådan en situation, ser det virkelig sort ud. Meget typisk blev det 3-2 til OB mod slutningen af kampen.

Det skal siges, at LFC havde flere særdeles store chancer til udligning i slut-minutterne bl.a. med et skud på stolpen, men det afgørende held manglede. Bortset fra godkendelsen af vores 2. mål, var der kampen igennem ikke meget hjælp at hente fra dommeren, der konstant favoriserede OB med det ene frispark efter det andet.

Lyngby FC line-up i dagens kamp: Claus Fallentin, Lennart Lynge, Morten Petersen, Frank Schoeman, Ulrich Vinzents, Niels Lodberg (77. Nichlas Hindsberg), Mikkel Bo Jensen (83. Mads Junker), Ayeni Bosun, Lars Bohinen (59. Andreas Havlykke), Rasmus Marvits og John Bradley.

Advarsel: 60. Andreas Havlykke og 63. Niels Lodberg.

SJ
Lennart Lynge, Fallentin, Dagens Maskot og Bohinen
Lennart Lynge fik blomster, fordi han har spillet 100 kampe for LFC
Morten Petersen råber op
Mikkel Bo Jensen i luften
Ayeni Bosun i brydekamp
Frank Schoeman med Morten Petersen i baggrunden
Claus Fallentin og Frank Schoeman
Lennart Lynge i duel
BV tribunen
Mikkel Bo Jensen og Niels Lodberg
Niels Lodberg
Mikkel Bo Jensen i luften
Ulrich Vinzents og Niels Lodberg
LFC ved at gøre klar til et OB-frispark. Få sekunder senere  scorede OB...
Nichlas Hindsberg er langt om længe tilbage på holdet