Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
18-11-2001: LFC tabte 0-1 til AB
Efter en pause på 14 dage var det søndag eftermiddag endnu engang tid til Superliga-fodbold på et koldt, fugtigt og trist Lyngby Stadion. Efter sidste kamp ude mod Viborg, har vi måttet konstatere, at en løsning i Ballerup faldt til jorden.

Siden er der blevet forhandlet med Farum Boldklub om en sammenlægning, men der er ikke noget afgørende nyt om den løsning, og det virker ikke i skrivende stund som om, den model har særlig store chancer for at gå igennem de respektive amatør-afdelinger.

Det eneste alternativ er formentlig en konkurs, som vil fuldbyrde den opløsning af klubben, der allerede er i fuld gang. Det var trist i dag at se, at der var flere personer på tribuneafsnittet for AB-tilhængere end på BV-tribunen, men det har bestemt heller ikke været morsomt at være LFC-tilhænger de sidste 3 måneder, og mange vælger simpelthen at vende klubben ryggen nu.

Dagens kamp begyndte sådan set udmærket med et par gode forsøg af Bradley i de første 10 minutter. Efter halvdelen af halvlegen var det AB's tur med flere nærgående forsøg.

I anden halvleg var der flere forsøg til begge sider, men det var kun AB, der fik bolden i nettet på et langskud et kvarter før tid. Ellers skal det blot konstateres, at der kampen igennem var alt for mange fejlafleveringer fra begge holds sider.

Med dagens nederlag er vi nu placeret på en 10. plads og styrer direkte mod nedrykning - med mindre det hele ender med en konkurs, som vil sende klubben ned i Danmarks Serien efter denne sæson. Noget af det værste ved situationen er den usikkerhed, der hersker. Der har efterhånden været så mange dead-lines, der konstant er blevet udsat, hvor man hver gang har troet, at nu fik vi endelig en afklaring - uden på nogen måde at få det.

Det er selvfølgelig fint, at alle muligheder prøves inden en konkurs, men det hele virker efterhånden så farce-agtigt, at man har mest lyst til at holde en pause væk fra fodbold indtil en endegyldig afklaring foreligger.

Lyngby FC line-up i dagens kamp: Claus Fallentin, Lennart Lynge, Morten Petersen, Rasmus Marvits, Ulrich Vinzents, Niels Lodberg, Mikkel Bo Jensen, Stefan Schmidt (70. Nichlas Hindsberg), Lars Bohinen (70. Ayeni Bosun), Mads Junker og John Bradley (78. Kim Christensen).

Advarsel: 35. Lars Bohinen, 38. Mikkel Bo og 85. Kim Christensen

SJ
Poul Hansen
Claus Fallentin
Rasmus Marvits
Ayeni Bosun
John Bradley, Poul Hansen og Niels Lodberg
Poul Hansen
BV tribunen
Lars Bohinen og Dagens Maskot
Morten Petersen i duel med Sule
En AB'er og John Bradley
Rasmus Marvits giver Abdul Sule et par ekstra arme
Lars Bohinen
Morten Petersen er kommet til skade - Rasmus Marvits kalder på hjælp
Morten Petersen måtte under behandling i omkring 5 minutter, før han kunne spille videre
Stefan Schmidt og Lars Bohinen
BV-tribunen
Hjørnespark til AB
En AB'er under behandling - Claus Fallentin og Rasmus Marvits kigger på
Stefan Schmidt i duel
Mads Junker, Lennart Lynge og Stefan Schmidt
Mads Junker
John Bradley
Ayeni Bosun