Kampe
LFC 2. halvår 2001
LFC 1. halvår 2001
LFC 1998 - 2000
02-12-2001: LFC spillede uafgjort, 2-2, med Brøndby IF
Efter en begivenhedsrig uge, hvor LB 1921 stemte nej til en fusion med Farum Boldklub, var det sent søndag eftermiddag tid til et møde med BIF på Lyngby Stadion. Kampen blev sandsynligvis den sidste med det nuværende hold.

BIF havde nok sat næsen op efter 3 nemme point, hvor der kun ville blive spænding om sejrens størrelse. Sådan skulle det heldigvis ikke gå. Efter kun 5 minutter blev det 1-0 ved Bradley på et flot frisparksmål. Det blev også 2-0 ved Marvits kort tid før pausefløjt.

Det var næsten for godt til at være sandt, hvilket desværre også blev tilfældet. I anden halvleg efter 20 minutter fik BIF reduceret til 2-1 - angiveligt på et selvmål af Birn. Kort tid efter var den gal igen, og det blev 2-2. Det var en ærgerlig udvikling på kampen, da LFC faktisk havde haft flere chancer til at komme på 3-0.

3 minutter efter BIF's udligningsmål, fik BIF tilkendt et straffespark, som Fallentin klarede. Det havde næsten ikke været til at holde ud, hvis BIF havde vundet den kamp - det er svært nok i forvejen, hvis nogen skulle være i tvivl...

Tiden må så vise, om LFC i tilfælde af en konkurs bliver smidt ud af turneringen - i så fald får BIF de 5 point, de har tabt mod LFC. Ellers er der vel kun at sige, at det blev et værdigt farvel på Lyngby Stadion, hvor tilhængerne kunne tage afsked med spillerne. Alle spillertrøjer blev kastet ud til tilhængerne.

Senere på aftenen var der afslutningsfest på Kings Hat, hvor alle spillerne og Poul Hansen dukkede op for at sige et sidste farvel. Der er godt 100 billeder fra den begivenhed, der kan ses ved at klikke på linket nederst på denne side.

Stefan Schmidt blev kåret som Årets Spiller og holdt en tale, hvor han bl.a. fortalte om, hvor glad han havde været for at spille i Lyngby - desværre blev det kun til omkring 5 måneder. Han fik ikke udleveret nogen vandrepokal, da den vist ikke fra nu af længere uddeles, men han fik i stedet et billede, der kan ses ved at klikke her ».
Martin Birn holdt en følelsesladet tale, hvor han opfordrede til stadig at bakke op om klubben.

Alt i alt blev det en trist dag som tilhænger at være til fodbold. Det at gå til fodbold, der egentlig skulle være en sjov fritidsfornøjelse, har efterhånden udviklet sig til et sandt mareridt. En naturlig ting som tilhænger må være at støtte sit hold i medgang og modgang, men kvoten for modgang burde snart være opbrugt. Når det er sagt, må man realistisk set konstatere, at LFC's tid som magtfaktor i dansk fodbold nu er overstået. En epoke er forbi. Havde der til alle kampe været den opbakning fra fans og det spil på banen, som vi var vidne til i dag, var det nok aldrig gået så galt...

Det var beskæmmende i dag, at se det store presseopbud, der svælgede i vores ulykke. Undertegnede, der, som mange ved, også er kendt for at være paparazzi, fik det virkelig dårligt på standens vegne af at se de fotografer, der lige skulle have det helt rigtige billede af tilhængere, der brød grædende sammen på stadion - ligesom mange journalister heller ikke virker alt for begavede, når deres første spørgsmål lyder noget i retning af: 'Hvad føler du lige nu?'. Svaret burde være ret indlysende...

Lyngby FC line-up i dagens kamp: Claus Fallentin, Lennart Lynge Larsen, Martin Birn, Rasmus Marvits (86. Christian U. Hansen), Ulrich Vinzents, Niels Lodberg, Mikkel Bo, Stefan Schmidt, Nichlas Hindsberg (66. Jan Frederiksen), Andreas Havlykke og John Bradley.

Advarsler: 6. Ulrich Vinzents, 33. Stefan Schmidt, 79. Lennart Lynge Larsen og 80. Rasmus Marvits.

SJ
Stemningsbillede af klubhuset og den nye tribune
Mads Junker i Onsides mobile studie
Martin Birn, Dagens Maskot, Fallentin, Mikkel Bo og Stefan Schmidt på vej ind
Sjernekastere på tribunen
Sjernekastere på tribunen
John Bradley i duel foran eget mål
Vinzents, Fallentin, Birn og Schmidt
En LFC- og BIF-spiller er stødt sammen
Banner på BV-tribunen
Fra BV-tribunen
Stemningsbillede af Lyngby Stadion
John Bradley i duel
Rasmus Marvits har scoret til 2-0!
Martin Birn på vej til pause
Andreas Havlykke på vej frem
Fra BV-tribunen
Fra BV-tribunen
Martin Birn efter kampen
Kim Christensen, Morten Petersen, Martin Birn og Mikkel Bo
Lennart Lynge og Jan Frederiksen
En meget heldig tilhænger har fået Marvits' trøje