Kampe
2006
2005
2004
Lyngby FC
18-06-2005: 0-0 mellem Brabrand og Lyngby på Aarhus Stadion
Lørdag eftermiddag var det tid til den sidste kamp i sæsonen 2004/05 og modstanderen var Brabrand på Aarhus Stadion. Kravet var mindst uafgjort for at sikre oprykning til 1. division - hvilket også var tilfældet for Brabrand.

Mange Lyngby-tilhængere var mødt op, men det var alligevel en lidt underlig fornemmelse at se en kamp i 2. division på et stadion med plads til 20.000 tilskuere. Det hele virkede meget tomt...

Lyngby-tilhængerne var placeret bag målet, hvilket på et atletik-stadion betyder, at der er meget langt ind til banen - underligt, at vi ikke i det mindste kunne få et område af langsiden, men sådan er der jo så meget. Opbakningen var i hvert fald rigtig god.

Selve kampen var en ren parodi, der slet ikke fortjener prædikatet 'kamp'. Begge hold kunne som tidligere nævnt klare sig med uafgjort for at rykke op, hvilket betød, at der stort set intet skete. DBU havde sendt en observatør til kampen, hvad det så end skulle gøre godt for. Vedkommende vil nok kunne rapportere, at kampen grænsede til det pinlige og usportslige, men det er svært at forestille sig, hvilke konsekvenser, det kan få. Set fra Lyngbys side var det naturligvis fantastisk at rykke op, så jublen var enorm, da kampen blev fløjtet af.

Som en konsekvens af kampens forløb er billederne fra selve kampen droppet - i stedet kan der ses billeder fra tribunen, hvor tingene skete. Kampen var en af de dårligste, undertegnede har set gennem tiden, og det siger en del.

Ellers er der blot tilbage at ønske tillykke med oprykningen, som kom i hus i kraft af Lyngbys bedre målscore end Holbæks.

Klik på billederne for at se en udgave i højere opløsning (åbnes i et nyt vindue). Billederne kan også findes i størrelsen 720x480 pixels via 'Kampe <720>' i menuen.

SJ