Gå til forsiden af LB Galleriet
10-07-2010: Kick Off - Superligaen venter!
Lørdag eftermiddag var der, som optakt til den kommende sæson, arrangement i Sponsorloungen på Lyngby Stadion, hvor interesserede kunne møde cheftræner, Niels Frederiksen, samt de fleste spillere fra 1. holdet. Der var et nogenlunde pænt fremmøde - særligt i betragtning af, at vi nok ramte en af årets absolut varmeste dage...

Alle spillere var iført den nye Nike trøje, som er helt i blåt. Trøjen er udført med fintmasket stof på skuldrene og ned langs siden. Endvidere er der monteret et Superliga mærke på det højre ærme.

Ordstyrer var Martin Felbo, der stillede spørgsmål til Niels Frederiksen, Patrick Mortensen, Emil Larsen, Marc Møller, Lasse Rise, Morten Bertolt samt sportschef, Birger Jørgensen.

Dette er mest tænkt som en fotoreportage, så her er kun et glimt af de emner, der var oppe at vende på mødet:

Målet for næste sæson er at slutte i top-10. Man er godt klar over, at det ikke bliver nemt i Superligaen, men man frygter ikke nogle af de andre hold - selv om der er respekt for modstanderne.

Emil Larsen håbede at score 10 mål i den kommende sæson.

Flere var inde på det gode rygte om klub-ånd, som Lyngby Boldklub besidder. Dette forhold lader til at have været medvirkende til, at flere af de spillere, der er kommet udefra, har haft lyst til at komme til netop Lyngby.

Der var ikke noget nyt om eventuelle nye spillere til holdet - dermed ikke sagt, at der ikke kommer flere. Selv om man nu spiller i den bedste række, er der absolut ikke ubegrænsede økonomiske muligheder. Man er dog bevidst om, at det er afgørende nødvendigt at have en meget bred trup til Superligaen på grund af de mange kampe samt eventuelle skader og karantæner.

Neden for kan ses nogle billeder fra dagens begivenhed - mere kan findes i 'Download'-sektionen.

SJ