Gå til forsiden af LB Galleriet
13-06-2010: Brabrand - Lyngby (1/3)
Undertegnede har gennem tiderne været på en del udebaneture med mange gode oplevelser. Turen til Brabrand vil komme til at stå som en af de hidtil allerbedste!

Kampen var flyttet til klokken 17.30, hvilket givetvis bevirkede, at vi desværre ikke var så mange af sted med BV-bussen. Det blev dog en meget vellykket tur, der både bød på en 2-0 pligtsejr til Lyngby og samtidige meldingerne om nederlag til både AB og Fredericia. Begge hold indkasserede mål i de respektive kampes slutminutter. Lyngby er derfor for alvor med igen om kampen til den sidste forjættede plads i Superligaen 2010/11.

Kravet for oprykning er nu minimum ét point i den sidste kamp på søndag mod Vejle på Lyngby Stadion. Det kan blive lidt af en fest, hvis det lykkes.

Vi blev venligt modtaget på Brabrand Stadion, der kun har plads til tilskuere på den ene langside. Som tilskuer kunne man komme meget tæt på banen. Lyngby styrede begivenhederne og fik scoret de nødvendige mål ved henholdsvis Emil Larsen (15. minut) og Kim Aabech (48. minut).

Lyngby line-up: Rune Pedersen, Cheik Sarr, Ayoub Sørensen (Patrick Mortensen), Lasse Rise, Kim Aabech, Jeppe Brandrup, Emil Larsen, Nicolai Melchiorsen, Anders Christiansen (Kasper Kristensen), Brian Hamalainen (Marc Møller) og Jakob Egeris.

Neden for kan ses et udvalg af billeder fra dagens kamp - flere kan findes i 'Download'-sektionen. Det skal endvidere bemærkes, at menupunktet 'Truppen' på hovedsiden er blevet opdateret, så der kan ses udvalgte billeder af de enkelte spillere på Lyngbys hold.

Peg på billederne for en kort kommentar.

SJ