Gå til forsiden af LB Galleriet
20-06-2010: Lyngby - Vejle (1/2)
Søndag eftermiddag var det tid til den sidste kamp i en sæson, der skulle komme til at ende med en kæmpe triumf. Kravet var mindst ét point mod dagens modstander Vejle, hvis oprykning til Superligaen skulle blive en realitet. Over 4300 tilskuere - heraf langt de fleste med sympati for Lyngby - var mødt op.

Det blev en spændende kamp, hvor det havde været rart med et hurtigt Lyngby-mål, så man kunne have nydt kampen endnu mere. Spændingen blev først udløst kort før tid, da Emil Larsen satte et flot mål ind med vild jubel til følge.

Det blev naturligvis til en del billeder fra dagens begivenhed - her følger billeder centreret om kampen. Flere billeder kan findes i 'Download'-sektionen - ligesom der findes et par serier med tribunebilleder og spillernes jubel efter kampen.

Lyngby line-up: Rune Pedersen, Cheikh Sarr, Ayoub Sørensen, Lasse Rise, Kim Aabech, Jeppe Brandrup, Emil Larsen, Nicolai Melchiorsen, Anders Christiansen, Brian Hamalainen og Jakob Egeris.
Indskiftere: Kasper Kristensen, Patrick Mortensen og Morten Petersen.

Hvad skal man ellers skrive?
- Det var bare en helt igennem fantastisk oplevelse!

Lad mig slutte af med at give en særlig credit til Henrik B., som kan tage æren af, at LB Galleriet nu er kommet lidt i gang igen.

SJ