Gå til forsiden af LB Galleriet
19-07-2010: Lyngby - AaB (1/2)
På en lun mandag aften var det tid til Lyngbys comeback i Superligaen. Et lidt negativt aspekt ved at spille i Superligaen er alle de skæve kamptidspunkter - AaB havde for eksempel nok ikke så mange fans med, som de kunne have haft en søndag eftermiddag. Men TV bestemmer, og vi må glæde os over de penge, der kommer derfra.

Lyngby fik en superstart efter kun 4 minutter, da Morten Bertolt scorede - en debut med manér, må man sige. AaB kom igen med 10 minutter tilbage af halvlegen og udlignede til 1-1. Kun 5 minutter senere fik Jeppe Brandrup igen bragt Lyngby i front: 2-1!

Desværre holdt den stilling ikke - AaB kom på både 2-2 og 3-2 i løbet af 2. halvleg. Lyngby gav ikke op, og der var flere kæmpe chancer for at få udlignet - specielt i en situation, hvor AaB fik sparket væk på stregen for næsen af Ayoub Sørensen - se billedet til sidst i denne reportage.

Alt blev satset, og så gik det med få minutter tilbage galt igen, da AaB lukkede og slukkede med en scoring til slutresultatet 2-4.

Ærgerligt, men der er bestemt mange positive momenter at bygge videre på fremover. Næste kamp gælder hjemme på søndag, hvor AC Horsens kommer på besøg - vi skal meget gerne have 3 point i den kamp.

Dagens kamp blev set af næsten 3400 tilskuere - pænt i betragtning af ferietid og direkte TV-transmission.

Lyngby line-up: Nicklas Højlund, Brian Hamalainen, Cheikh Sarr (83. Marc Møller), Jakob Egeris, Jeppe Brandrup, Morten Bertolt, Kasper Kristensen (65. Anders Christiansen), Lasse Rise, Kim Aabech, Patrick Mortensen og Emil Larsen (75. Ayoub Sørensen).

Neden for kan ses et udvalg af dagens billeder - peg for en kort kommentar - klik for at se en større udgave.

Flere billeder kan findes i 'Download'-sektionen.

SJ